Monday, November 19, 2012

SHAKLEE SHAPE PROGRAMME
Apa kebaikan Shape Up Program ini? 

Kebaikan program ini :-
· Badan yang lebih langsing dan rapi
· Nampak lebih anggun
· Rasa unggul
· Rasa lebih bertenaga
· Meningkatkan keyakinan diri
· Meningkatkan kesihatan secara menyeluruh

Secara ringkas fungsi setiap produk.

1- Herblax - 
membantu meningkatkat proses pencernaan secara lawas (mencuci usus). Apabila usus sihat, proses penyerapan nutrient lebih efektif. Ramai orang mengalami masalah berat badan kerana usus tidak sihat, sembelit atau menghadapi masalah penghadaman.

2- Lecitin
Membantu memecahkan lemak. Apabila lemak dipecahkan kepada molekul2 kecil, proses pe-nyah-kan lemak dari badan boleh dilakukan dengan lebih efektif. Lecithin bertindak lebih baik jika anda mengamalkan senaman secara konsiten.

3. Cinch Shake (terdapat 3 perisa Cafe Latte, Vanilla dan Choclate)
Ini rahsianya, Ya... Protein secara semulajadi mengurangkan selera makan. Ia memelihara otot dan membakar lemak. Cinch Shake Mix adalah makanan gantian segera untuk mereka yang sibuk dan tak ada masa nak menjaga pemakanan. Ia mengandungi serat yang tinggi dan membantu untuk rasa kenyang. Bukan itu saja, ia mengandungi nutrisi yang lengkap untuk menjaga kesihatan.Rumusan proprietary-nya diperkaya dengan Leucine™ iaitu asid amino yang memberi isyarat kepada badan supaya memelihara otot semasa proses pengurangan berat badan. Dalam kata lain, leusina dalam Cinch™ Shake membantu menghilangkan lemak tetapi tetap memelihara otot. Pendekata, berat dengan otot bukan berat dengan lemak.

4. Cinch Tea. 
Adunan Proprietari Teh Putih, Merah dan Hijau Matcha yang ada umph!
Teh eksotik putih, merah dan hijau matcha dipetik dan diadun dengan berhati-hati untuk mewujudkan minuman luar biasa hebat. Ia dapat meningkatkan tenaga secara semulajadi dan rasa nyaman.


Jom-jom! 

Jom dapatkannya sekarang, boleh hubungi saya :
Email Yahoo :nisrin_85@yahoo.com
Gmail : nininisrin@ gmail.com
Call/Whatsapp : 014-5068306

* These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease.

No comments:

Post a Comment