Saturday, January 13, 2018

Shaklee academy jan 2018

Dau hari kami berada di grand dorsett hotel untuk menyerap semua modul yg dibentangkan oleh shaklee pada kami.
Flight delay araoud 2jam. Dan cuaca pulak sungguh sejuk. Macam kali pertama seluruh Malaysia rasai benda ni.

Shaklee terlalu banyak bantu kami untuk kami bekerja. Shaklee tak tinggalkan kita terkontang kanting. Ada guide yg jelas dari shaklee untuk ejennya.

Sampai je tempat duduk, tersedia vitamin di setiap meja. Bagus kan? Mula dengan vitamin pagi pagi ni. Kasi badan full nutrien. Boleh serap ilmu dgn baik. Bukan tu saja. Kat belakang bilik ni, ada barisan suppliment yg boleh kita makan kalu nak. Ambik saja telan 😃

Semua modul dah tersedia dah. Kita kena explen pada empayar kita. Supaya faham apa tindakan kena buat. Menarik sangat modul modul ni. Inilah bisnes dropshio yg hebat. Kita dapat semua ni dari company. Bonus pun dapat juga.

Meh kita jawab soalan ni sama sama. Berapa kotak yg awak tick? Cuba tinggalkan jawapan di komen post ni. Boleh?

Terima kasih ;)

No comments:

Post a Comment