Tuesday, February 6, 2018

student buat duit



Zaman dah moden, zaman sekarang jugak lah iqah tengok ramai yang dah ada gaji terkejar2 nak cari side income. Memang ramai yang buat business secara part time. Tak kisahla business apa asalkan yang menepati syariah. 😊


Students pun ramai yang cari side income taw. Iqah pilih untuk buat business shaklee! Sebab, business shaklee ni tak perlu keluar modal sampai ratus ratus ribu2! Stock tak perlu buat banyak, semua shaklee yang bagi. Shaklee yang poskan, shaklee yang bayar bonus. Bonus shaklee ad banyak. Untung runcit lain bonus bulanan lain. Produk shaklee pun tak perlu diragui sebab terjamin.



Alhamdulillah, iqah baru je berapa bulan buat business shaklee ni. And sekarang dah dapat side income setiap bulan dan dah boleh rasa bonus. Sebelum ni tengok orang jer. Bila kita tak buat kita tak akan tahu betapa besarnya nilai yang kita dapat tu.

Ramai yang iqah baru tahu, cikgu2 doktor engineer kebanyankannya business shaklee. Minggu lepas aunty iqah ad cakap, kawan dy kat skolah pun business shaklee. So dia pun tertanya2 jugak nak buat business shaklee macam mana.



2 bulan buat shaklee Alhamdulillah dah boleh rasa bonus 3 angka even masih study. Setiap bulan orang lain kena kuar duit nak beli buku ke apa, study kan. Tapi kita dapat duit. Best ke tak? Itu salah satu nikmat yang perlu disyukuri. 💖

#StudentBergaji
#Mohkejarlagi
Iqah , kias nilampuri kelantan.
+60 10-821 7807
Fb: https://www.facebook.com/100005192372786

No comments:

Post a Comment