Tuesday, February 6, 2018

youth shaklee



Antara Leader Bijaksihat yang bersama YOUTH. Hebat!!!
Sebulan yang lepas, sebelum shaklee membuka set skin care YOUTH ni pada jualan, sudah ada yang dah guna YOUTH ni untuk tempoh masa sebulan. Memang menakjubkan sangat kesan dia.

YOUTH bukan saja untuk meningkatkan kesihatan kulit kita secara dramatik, tapi juga 100% dijamin boleh ubah usia kulit kita. Kulit akan jadi lebih sihat dan muda. Betul betul menakjubkan.

YOUTH ni dibangunkan secara klinikal oleh pakar-pakar kulit bertaraf antarabangsa, dan ada indeks usia kulit berfakta untuk membuktikan kesan YOUTH kepada kulit kita.







KEPUTUSAN KLINIKAL TANPA KOMPROMI



YOUTH menawarkan produk yang dicipta secara harmoni dengan alam semulajadi. Dibuktikan secara klinikal.

100% wanita telah mendapat kulit sedekat lebih muda dengan YOUTH dalam penggunaan 7 hari secara berterusan.

Indeks Usia Kulit yang mengukur kehadiran tanda-tanda utama penuaan dengan data berasaskan fakta.
  • Kedutan kulit
  • saiz pori
  • Tona kulit
  • Keanjalan
  • Tekstur kulit
  • Hiperpigmentasi
  • Seri kulit
  • Kekenduran
Ternyata 2/3 wanita telah mengubah usia kulit mereka kepada sedekat lebih muda. Bermakna, keadaan masalah diatas itu teratasi dengan YOUTH.





100% VEGAN. BERASASKAN TUMBUHAN
Kesemua produk ini direka dan dihasilkan tanpa bahan kimia yang merbahaya dan tiada bahan-bahan yg mungkin dipersoalkan. Produk ini telah diuji dengan 350 bahan pencemar, racun perosak dan bendasing pada setiap bahan botanikal baru sebanyak 3x ganda berbanding dengan kebiasaannya.

KUASA BOTANIKAL (Tumbuhan yang ada dalam produk YOUTH):


Muscadine Grape
  • Polifenol yg ada dalam Muscadine Grape mampu melindungi dan memperbaiki DNA sel dalam amsa yang sama menghalang kerosakan kolagen dan elastin.
    Lotus Japonicus
    • Tumbuhan ini mengaktifkan protein Youth yang penting untuk penjanaan semula sel bagi menghasilkan lebih kolagen, elastin dan fibrilin. Tumbuhan ni akan membekalna lebih banyak nutrien dan tenaga pada kulit kita secara berstruktur.
    Apple stem cell extract
    • kajian menunjukkan App;e stem cell extract ni, boleh mengaktifkan dan mempercepatkan pembaharuan sel kulit untuk kulit kelihatan lebih muda. Dan ia juga mengekalkan serta memperbaiki tisu kulit supaya kulit kita kelihatan lebih berseri dan lembut lebih lama.
    Schisandra Chinesesis Fruit Extract
    • Herba ni digunakan secara tradisional di negara China, Jepun dan Korea untuk melegakan dan menenangkan keradangan dan kegatalan kulit. Ia sesuai untuk semua jenis kulit. Tumbuhan ni menyokong struktur kulit muda dengan menyuburkan kulit dengan vitamin semulajadi dan antioksidan.
    Vital Repair Complex
    • Memberikan nutrien antioksida dan vitamin-vitamin penting untuk menghalang radikal bebas yang merosakkan kulit dan menggalakkan tumbesaran sel sihat.





    SEBAHAGIAN DARI 1500 bahan terlarang yang TIADA dalam YOUTH







    1. YOUTH ACTIVATING SERUM
    (YOUTH PALING HOT)




    • Wanita pada umur 25 tahun keatas biasanya sudah makin kurang kolagen dan elastin di bawah kulit. 
    • Jaringan jaringan dibawah kulit mula koyak akibat sinar uv dan kerosakan sel dalam kulit. 
    • Maka, SERUM ni sangat diperlukan untuk percepatkan pembentukan sel kulit baru.



    KELEBIHAN:
    • Bahan yang ada dalam SERUM YOUTH adalah bahan botanikal semulajadi, iaitu YOUTH Complex dengan Apple cell, Lotus Japonicus , dan Vitamin A berkapsul. Juga ada polifenol.
    • Mengandungi 10x ganda kepekatan YOUTH Complex untuk mempercepatkan pembaharuan sel kulit.
    • Menggalakkan penghasilan kolagen dan pembaharuan pada peringkat sel, membuatkan kulit kita akan jadi lebih muda dan sihat.


    2. LUMINOUS GEL OIL CLEANSER






    • Bahan yang ada dalam GELI OIN CLEASER adalah bahan semulajadi iaitu Vital Repair, Muscadine Grape Extract, Ekstrak Alga Hijau.
    • 3 in 1 , dan tidak mengandungi sabun.
    • PH nya seimbang
    • Pembersih muka ini menggabungkan campuran vitamin yang dipatenkan dan juga polfenol serta alga untuk memperhalus dan melembut, menyuci dan menyediakan kulit kita penuh seri semulajadi.
    • Sangat sesuai untuk semua jenis kulit termasuk kulit sensitif, sebab ia tak mengandungi sabun.



    3. PERFECTING SKIN TONER





    • Bahan dalam TONER berbentuk tumbuhan semulajadi iaitu Vital Repair, Muscadine Grape Extract, Ekstrak Alga Hijau.
    • Toner ni amat bagus untuk membebaskan kulit kita dari sel-sel kusam dan ejen pencemar sekeliling kita.
    • Toner ni bantu mencerah kulit dari daki-daki yang ada menempel diwajah tanpa kita sedar.
    • Ia akan membersihkan sel kulit mati, menghidratkan dan membekalkan nutrisi bersama dengan campuran vitamin penting, polifenol , dan bahan bahan botanikal yang berpaten untuk kulit lebih berseri.


    4. AGE DEFENSE MOISTURIZER - SPF 50



    • Bahan utama yang ada dalam SPF 50 ni adalah SPF 50, Vital Repair, Muscadine Grape Extract.
    • Ini super perlindungan untuk kulit dari sinaran matahari. 
    • Cuaca di Malaysia panas dan kering. Kadangkala hujan =). 
    • Jadi kita memerlukan SPF ni untuk lindungi dari sinar UV yang boleh menembus kulit penyebab kanser. 
    • SPF bukan hanya dieprlukan untuk kulit jadi tak gelap semata-mata tetapi juga untuk protect sinar uv yang sangat bahaya untuk jangka masa panjang. 
    • SPF 50 ini dilengkapi moisturizer untk melembap kulit dan menjaga dari terhidrasi sinar uv.


    5. ADVANCE RENEWAL NIGHT CREAM-LIGHT





    • Bahan yang ada dalam NIGHT KRIM adalah Vital Repair Complex, Schisandra Chinensis, Lotus Japonicus
    • Sewaktu malam, kita akan berehat. Begitu juga kulit boleh rileks sementara tunggu kita kembali aktif membawa kulit ke merat- rata.
    • Malamnya, gunakan krim malam untuk menggalakkan proses pembaharuan sel kulit sewaktu kita tidur.
    • Campuran tumbuhan itu, membantuk merangsang penghasilan kolagen dan elastin, membuat kulit lebih lembut, muda, licin dan cerah.




    6. RADIANCE C=E





    • Bahan yang ada dalam RADIANCE C+E ialah 20% vitamin c tulen, Vitamin E, Raaspberi. Ada 60 biji.
    • Dalam biji-biji emas ni, adanya 20% vitamin C tulen berkepekatan tinggi yang berpaten dan juga vitamin E serta ekstark rasberi untuk membantu menegang, mencerah dan mengurangkan kehadiran garisan halus dan kedutan.
    • Radiance C+E ni boleh mengurangkan kehadiran tompok usia, melicinkan tekstur kulit, dan membaiki tona kulit secara keseluruhan.
    • Tiada bahan pengawet.


    TESTIMONI malaysia (selepas 9 - 25 hari guna shaklee youth) :














    tengok di dagu. Selepas 24 hari, jerawat dan parut clear. dah tak ada!!!! (lighting fail sikit, sebab yg studio tu cerah sgt) tapi, dagu itu ada perubahan sangat ketara.





    TESTIMONI LUAR NEGARA:











    Nini Muhammad

    Tak rugi mencuba skin care 100% dijamin organik


    kami dari Bijaksihat ejen seluruh negara
    Syafa Kuantan 014- 840 8193
    Hafiz dan Juniza Kodiang kedah 017-752 3084
    Noriah Perlis 019- 303 9690
    Farah Kota bharu 014-5009 665
    Fatariah Kota Bharu 019-495 1392
    Zaimah Kuantan 019- 411 4382
    Haslin Penang 019- 419 5001
    Nabighah Jelebu 013 702 9475
    Mardhiah Shah Alam 013- 643 0203
    Jannah Bangi - 019 364 3376

    1 comment:

    1. Tak sabar nak guna youth juga. Insyaallah berbaloi dengan harga kan?

      ReplyDelete