JADI AHLI SHAKLEE


1. Modal RM79.50. 
Untuk pendaftaran cara pertama, kita hanya perlu buat bayaran keahlian berjumlah RM79.50 sahaja. 

Kita tidak perlu pegang stok. Hanya guna satu produk untuk kita rasai dan buatlah perkongsian. Kongsikan pengalaman menggunakan shaklee kepada orang lain. 

Jika ada yang berminat untuk beli shaklee, kita hanya perlu buat call/ whatsapps atau boleh saja gunakan sistem online shaklee. Dihujung jari saja. 

Jika kita tinggal berdekatan dengan branch shaklee, kita boleh terus ke branch dan kita boleh minta shaklee pos ke customer terus jika kita ingin berbuat demikian . senang kannn...


2. Buat belian kali pertama dengan RM680 (tak termasuk 

GST)

Kalau kita sudah ada list produk yang kita mahu beli (samada untuk diri sendiri atau yang kawan-kawan mahu), kita boleh terus buat belian semuanya dalam 1 resit dan boleh jadi ahli dengan percuma.

Untuk belian ini, kita akan diberikan bonus komisyen, sebab belian ni sudah melaykkan kita dibayar komisyen. Jadi amat jimat.

# Keahlian percuma
# Postage percuma
# Dapat barang barang bernilai belian
# Dapat Bonus Komisyen tunai.


Bila sudah jadi ahli dengan yuran RM75 atau yang dapat free membership tu, kita dah boleh add masuk group coaching yang akan mengajar kita banyak perkara. Dari zero tak tahu apa-apa, kepada tahu dan mahu. Masuk group tu lagi termotivasi dan boleh belajar macam- macam


PALING BEST!!!

Jadi ejen produk shaklee ni tak memerlukan kita pegang stok.

Kita janya berkongsi cerita kebaikan produk.
Jika ada yang nak beli, kita hanya perlu call atau whatsapps atau gunakan sistem online Shaklee. 
Urusan pos, biar Shaklee yang pos kepada customer kita.


BONUS TUNAI
Bonus dan komisyen yang shaklee akan bagi ni, bergantung kepada jumlah jualan kita.
Setiap belian kita akan diberi point yang kita panggil sebagai uv. Dan uv tulah akan jadi cash kita nanti mengikut kiraan percent yamg ditetapkan.

Shaklee menawarkan banyak jenis bonus cash:
# Untung runcit
# Bonus kumpulan peribadi
# Bonus kepimpinan

# Bonus infiniti
# Bonus kereta
# Program melancong



BONUS KERETA
Shaklee juga menawarkan bonus kereta yang dibayar secara cash. Bonus tu pulak, terpulang kepada kita nak buat apa. Nak beli rumah dengan bonus kereta ni pun boleh. Shaklee bukan bagi kereta sebiji. Hanya nama saja bonus kereta.





PROGRAM TRIP MELANCONG DALAM DAN LUAR NEGARA
Kita juga ada trip melancong dalam dan luar negara. Yang mana trip ni adalah tajaan sepenuhnya. Tak perlu bayar apa apa untuk proses tiket, penginapan, pengangkutan dan makan. Hanya perlu bawa duit kalau nak shopping saja. 




HUBUNGI SAYA JIKA BERMINAT:


NINI NISRIN

Master Coordinator SHAKLEE
014-5068306



No comments:

Post a Comment